Over fotograaf Coen Franken

Mijn foto
Zoeterwoude, Zuid holland, Netherlands
Coen Franken is een bijzondere fotograaf. Bijzonder omdat hij verder gaat dan het maken van een portretfoto. Deze fotograaf brengt verhalen waarin de mens centraal staat. U bent aan het juist adres om een professionele fotocollage te laten maken. Laat u inspireren door deze originele, niet-alledaagse en bijzondere fotografie.

Beschildering met bijzondere fotografie en fotobewerking veiliggesteld

Fotobewerking kent vele toepassingen. Niet alleen het laten maken van een fotocollage of bijzonder fotografie portret. Ook reproductie.
Bijzondere fotografie op locatie
Voor een projectontwikkelaar in Den Haag heb ik een bijzondere graffitti reproduceerbaar gemaakt door deze in 1 foto vast te leggen. De wens ontstond door de voorgenomen sloop van 25 meter schutting van de eigenaar van de graffitti. Foto's van het kunstwerk zijn aan elkaar gezet en geoptimaliseerd.

Deel van het fotobestand

De graffitti is nu een hoog resolutie fotografisch bestand, recht, met perfecte kleuren en hoog contrast. Deze foto kan later op elke manier weer worden geprint op welk fotografisch materiaal dan ook. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Complete fotocollage van muurbeschildering


Wil je jouw oude fotografische afbeeldingen of bijzonder kunstwerk veilig stellen? Of de oorspronkelijke afbeelding meer kleur, contrast of vrij maken van beschadigingen? 
Denk dan eens om er een bijzonder fotografie bestand van te laten maken. Ook kun je een fotocollage laten maken van bestaande foto's, schilderijen etc etc.

Frankenbol is er voor al uw bijzondere bedrijfsfotografie en familieportret.

Neem gerust contact met me op.