Over fotograaf Coen Franken

Mijn foto
Zoeterwoude, Zuid holland, Netherlands
Coen Franken is een bijzondere fotograaf. Bijzonder omdat hij verder gaat dan het maken van een portretfoto. Deze fotograaf brengt verhalen waarin de mens centraal staat. U bent aan het juist adres om een professionele fotocollage te laten maken. Laat u inspireren door deze originele, niet-alledaagse en bijzondere fotografie.

Hoe Hans en Lisette met bijzondere portretfotografie hun eigen fotocollage laten maken.

Hans en Lisette lieten deze bijzondere fotografie maken.

Ze wonen in de polder en hadden de wens de polder breed uitgemeten als fotocollage te laten maken. Tegelijk met een persoonlijke tint. Op het eerste gezicht lijkt deze bijzondere foto geen fotocollage, maar dat is het wel degelijk.

fotocollage laten maken


De foto is behoorlijk bewerkt, een samenstelling van diverse fotografie, waardoor het niet alleen panoramische Hollands landschapsfotografie is. Het is ook bijzondere portretfotografie geworden: Hun bijzondere gerestaureerde Land-rover uit de jaren 70, hun eigen kippen de koeien van de buren en een diep contrasterende lucht completeren de persoonlijke foto. Tenslotte lopen Hans en Lisette zelf in het weiland. Niet te prominent, maar wel degelijk aanwezig.
Zo is deze foto niet alleen een landschapsfoto, maar ook bijzondere portretfotografie geworden.


Hieronder zie je hoe de fotocollage die Hans en Lisette hebben laten maken in huis hangt.Ben je ook op zoek naar bijzondere portretfotografie van een bijzondere fotograaf?
Wil je een persoonlijke design fotocollage laten maken voor in huis of op kantoor?

Neem dan gerust contact op!