Over fotograaf Coen Franken

Mijn foto
Zoeterwoude, Zuid holland, Netherlands
Coen Franken is een bijzondere fotograaf. Bijzonder omdat hij verder gaat dan het maken van een portretfoto. Deze fotograaf brengt verhalen waarin de mens centraal staat. U bent aan het juist adres om een professionele fotocollage te laten maken. Laat u inspireren door deze originele, niet-alledaagse en bijzondere fotografie.

Website van frankenbol.nl volledig vernieuwd

Deze bijzondere fotograaf, bekend om zijn bijzondere fotografie heeft nu nu ook een bijzondere website. Na een periode van voorbereiding is het zover.

De website frankenbol.nl is helemaal vernieuwd!!

Bijzondere fotografie en fotocollages
De nieuwe website van fotograaf Coen Franken
Je kunt op de site zoals je gewend bent veel inspiratie opdoen voor portretfotografie, een bijzonder fotografie geschenk of fotografie voor jezelf, evenement of bedrijfsfotografie. De opzet is compleet veranderd en met behulp van de nieuwste webtechnologie interactief gemaakt. Het laten maken van fotocollage is een specialisme van Coen, vandaar dat dit onderwerp op de nieuwe website prominenter wordt gepresenteerd.

De technische realisatie van de website is geheel voor rekening van Andre Berloth (van berloth.net). Ik hoor graag je mening over de nieuwe website. Heb je suggesties, dan mail me via 'contact' op de website.